SatKalkulatorSlučajni YouTube videoZabilješke kao podsjetnik, vidljive samo Vama
Registracija Prijava
Pretraga:
loading...
Naslovnica » TV » Spisak TV kanala iz Makedonije
TV kanali: | EX-YU - TV kanali ex-yu | Bosna i Hercegovina - TV kanali Bosna i Hercegovina | Crna Gora - TV kanali Crna Gora | Hrvatska - TV kanali Hrvatska | Makedonija - TV kanali Makedonija | Slovenija - TV kanali Slovenija | Srbija - TV kanali Srbija | Pink - TV kanali Pink | Web kamere Web kamere

Aljazeera Balkans

Al Jazeera Balkans, najnoviji televizijski kanal Al Jazeera Network, emituje vijesti i aktuelna zbivanja za gledaoce na lokalnim jezicima u regiji, uključujući Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju. Nastavljajući tradiciju Al Jazeerinog nezavisnog novinarstva, Al Jazeera Balkans će gledaocima biti ključni izvor međunarodnih i regionalnih vijesti. Al Jazeera Balkans također će koristiti postojeće resurse i materijale s Al Jazeerinih kanala na arapskom i engleskom jeziku. Sa svojih 65 međunarodnih ureda, Al Jazeera je jedan od najvećih izvora informacija u svijetu. Web stranica: http://balkans.aljazeera.net

loading...

AdNow omogućava webmasterima, blogerima i drugima extra zaradu postavljanjem Adnow-oglasa na stranicu.

TV kanali iz Makedonije


MTV 1

МТВ 1 е првиот канал на Македонската радиотелевизија. Основана е во 1944 година како прва и единствена програма на Телевизија Скопје. Web stranica: www.mtv.com.mk

Intel TV

ИНТЕЛ Телевизија со својот сигнал е присутна во етерот од 4 Јули 1993 година кога стартуваше експериментално со својата програма. Од тој ден до денес ИНТЕЛ ТВ го покрива струмичкиот регион со општините Струмица, Василево, Босилово и Ново Село, како и дел од општина Радовиш и Република Бугарија, што подразбира повеќе од 150 илјади потенцијални гледачи.Во изминатиот период, а и понатаму, ИНТЕЛ Телевизија претставува фактор на навремено и објективно информирање на гледачите од овој регион, но истовремено со својот општо забавен информативем формат, нуди најразлична програма со забавна, филмска и информаивна содржина. Web stranica: www.intel.com.mk

Orbis TV

Orbis televizija Bitola. Web stranica: www.orbis.com.mk

Sky TV

Sky - вести, политика, забава, спорт... Web stranica: www.sky.mk

Iris TV

Ирис е телевизија од колажен тип, со временски рамномерно избалансирани содржини од сите жанрови. За прв пат почна да емитува програма во 1994 година и од тогаш е составен дел на македонскиот етер. Во состав на телевизијата работи и продукција, каде се произведува околу 60% од програмата која се емитува. Преостанатите временски појаси се покриени со реемитувана документарна, играна, сериска и забавно-рекреативна програма, со потекло од Македонија и ЕУ. Web stranica: www.iris.mk/

Vis TV

TV sa sjedištem u Strumici. Web stranica: www.vis.mk/

Kanal 5

Канал 5 Телевизија е национална телевизија основана во 1998 година и е една од водечките помлади телевизиски куќи во Македонија. Севкупната техничка опременост и програмската шема се според пропишаните стандарди што се неопходни за функционирање на една современа и модерна телевизија и што ги задоволуваат не само нашите, туку и потребите на европскиот бродкастинг. Web stranica: www.kanal5.com.mk

TV Sonce

TV sa sjedištem u Skoplju. Web stranica: www.tv-sonce.com

Gledajte TV kanale iz Makedonije.


loading...

AdNow omogućava webmasterima, blogerima i drugima extra zaradu postavljanjem Adnow-oglasa na stranicu.

Slušajte radio stanice:
| EX-YU - Radio stanice EX-YU | Bosna i Hercegovina - Radio stanice BOSNA I HERCEGOVINA | Crna Gora - Radio stanice CRNA GORA | Hrvatska - Radio stanice HRVATSKA | Srbija - Radio stanice SRBIJA |